Nefaseti ve rayihasıyla, zeytinyağı liginin Şampiyonu'dur Ayvalık...
Sağlıklı beslenmenin temel taşı olan, zeytinyağları içinde Ege Bölgesi'nde üretilen zeytinyağı, eski zamanlardan beri dünyanın en lezzetli yağı olarak bilinmektedir. Bugün Ege Bölgesi, uzmanlara göre kalite birinciliğini halen elinde bulundurmaktadır.
Türkiye'de yetişen farklı zeytin çeşitlerinden yağ çıkarılmaktadır. Peki bu zeytin yağlarının hepsi aynı kalitede mi? Farklı bölge-lerde yetişen 12 önemli zeytin çeşidi üzerinde gerçekleştirilen bilimsel araştırmalarda içerdikleri yağ oranları, yağların analitik nitelikleri, renk, koku ve tat özelliklerine göre ortaya çıkan sonuçta Ayvalık bölgesi zeytini'nden elde edilen zeytinyağı, nefaset ve rayihasıyla diğer yağlar arasındaki şampiyonluğunu tescil ettirmiştir.
Bardakçı Zeytinyağları;
Naturel Sızma ve Riviera olarak tüketiciyle buluşturduğu zeytinyağı çeşitlerini, Ayvalık bölgesinin nefis ve rayihalı zeytinyağlarından üretmekte ve sizlerin beğenisine sunmaktadır.